Politik

Meryl Streep mot Donald Trump och hans avskyvärda lyteskomik.

Det finns inte ord för att beskriva den avskyvärde Donald Trump, en man som om några dagar kommer att bli USA:s president. Medan de flesta amerikaner hittills har vänt bort blicken och låtit bli att kritisera honom, så finns det modiga amerikaner som inte fruktar hans vedergällningsangrepp.

En av dom är den amerikanska skådespelerskan Meryl Streep.

Jonathan Weisman och Maggie Haberman skriver i New York Times: Donald Trump Denounces Meryl Streep and News Media After Tough Weekend

“There was one performance this year that stunned me — it sank its hooks in my heart,” Ms. Streep said. “Not because it was good; there was nothing good about it. But it was effective and it did its job. It made its intended audience laugh, and show their teeth.

“It was that moment when the person asking to sit in the most respected seat in our country imitated a disabled reporter,” she said, referring to a speech in 2015 when Mr. Trump shuddered and flailed his arms, appearing to mock a disabled reporter at The New York Times. “It kind of broke my heart when I saw it, and I still can’t get it out of my head, because it wasn’t in a movie. It was real life.”

Det behövs fler, många fler amerikaner som Meryl Streep för att klart markera att en sån person som Donald Trump inte hör hemma Vita Huset helt enkelt. USA kommer inte att överleva fyra år med ständiga vedergällningsangrepp från sin egen president mot alla personer han inte gillar.

Det här är kommer inte att sluta väl.
Pressklipp:
DN

One thought on “Meryl Streep mot Donald Trump och hans avskyvärda lyteskomik.

Comments are closed.