Politik

På San Franciscoflygplatsen för en midnattsflygning till Brainhack i London, Ontario

Brainhack i London, Ontario är en av ett stort antal liknande hackathon om hjärnan nu i veckan.
Ska rapportera mer när jag kommer fram. Tar tre plan till London i Ontario för att få en så billig flygbiljett som möjligt. Först en nattflygning till Minneapolis. Sen en tre timmars väntan till nästa plan till Toronto. Och sen ett kort hopp till London i Ontario.

Karolinska i Stockholm har en liknande hackathon somtidigt och den i London Ontario sköts the BrainsCAN initiative och Robarts Research Institute.

Nu kanske någon säger att du kan väl ingenting om hjärnan, och jag kan bara svara att jag har blivit inbjuden för att jag kan litet grann om de datormolnverktyg som används för att hacka hjärnan. S.as.

Väldigt smidigt så här kl 22:00 på kvällen på San Franciscoflygplatsen. Tog mig genom säkerhetskontrollen på fem minuter utan att vara TSA Pre-approved för Delta. Något jag är för American. Uber taxin till SFO-flygplatsen var väldigt skakig, kanske mest beroende av att motorväg 101 är så i så dåligt skick. Kunde nästan ha varit ett Tredje Världen-land.

Men nu är det bara att ta det lugnt och förhoppningsvis få några minuters sömn innan vi landar i Minneapolis kl 06 00 på morgonen.

Mer senare.