Politik

FBI-chefen James Comey gör motstånd mot Donald Trumps senaste vansinnesanfall mot Obama

Donald Trump påminner om så många dårar att det är svårt att riktigt matcha honom med en viss diktator. Kanske passar han bäst in på P.G. Wodehouses Roderick Spode , 7th Earl of Sidcup en man lika våldsam som han var dum. Och som dessutom var fascist, alltså en perfekt föregångare för Donald Trump.

Så att FBI-chefen James Comey, som hjälpte Trump till seger i presidentvalet, nu gör motstånd till hans försök att anklaga Barack Obama för allvarligt tjänstefel genom att avlyssna Spode-Trumps telefon, är precis som i en Wodehouse-roman.

Och om Spode-Trump förlorar den här drabbningen, eller om han helt sonika kommer att avsätta Comey, så har han, dvs Spode-Trump, förlorat.

One thought on “FBI-chefen James Comey gör motstånd mot Donald Trumps senaste vansinnesanfall mot Obama

  1. Christer W

    Undra hur långt borta en palatskupp är, antar att Pence finns tillgänglig för den republikanska nomenklaturans behov.

Comments are closed.