Politik

Varning, I Donald Trumps USA kan du tvingas överlämna personinformation till polisen

Att svenska turister redan kan tvingas låsa upp sina mobiler och datorer i passkontrollen är inget nytt. Det skedde redan under Obama-regeringen, något som svenska turister har mejlat mig om.

Nu kommer alla turister att riskeras att utsättas för påtryckningar om sina personliga kontakter och det kommer inte att bli direkt trevligt.

Något att åtgärda genom att inte ta med sin mobil till USA utan istället köpa en billig lokal mobil och bärbar dator på plats.

Donald Trumps USA är inte längre ett demokratiskt samhälle, och det är bäst satt gardera sin personliga integritet. Annars kommer man lätt att utsättas för påtryckningar även efter återkomsten till Sverige. Påtryckningar som kan leda till rättslig efterföljd om man går utländsk makt till mötes i Sverige.

Ni är varnade.

One thought on “Varning, I Donald Trumps USA kan du tvingas överlämna personinformation till polisen

  1. Bosse

    Tack för varningen men jag tvivlar på att jag kommer att besöka USA så länge som Mr Trump sitter vid makten. Nä det får nog vara, och här är ett annat ljushuvud vars land jag heller inte kommer att besöka så länge han sitter vid rodret.
    http://www.aftonbladet.se/a/4alQo
    Det verkar vara OS för despoter nu. En efter en ploppar de upp och tillskansar sig mer och mer makt, den ena värre i sin narcissistiska galenskap än den andre.

Comments are closed.