Politik

Cyklar på tåget till San Francisco

Cyklar på Caltrain

Allt fler resenärer tar cyckeln med sig på tåget till och från San Francisco. Det finns säkert 100 cycklar på varje tåg och fler blir det.

5 thoughts on “Cyklar på tåget till San Francisco

 1. Christer W

  Fasen, jag trodde att cyklar var till för att cykla på, och inte ha de som sällskap på tåget.

 2. Bossebus

  Ja,ja varför cyklar inte du när alla andra 100 av(?) cycklar, varför skakar ett dieseldrivet tåg? Jo pgav dåligt rälsunderhåll (I Sverige tillkommer dito ). Å andra sidan är det troligen lika lätt som du beskriver att automatisera sagda linje. Försök tänka flera avgångar,möten,etc så har du lite mer att tänka på än Go-spel eller “självstyrande” bilar. Mao inte helt trivialt. Inte ens apparna för pulsmätning håller för en mer kritiskt granskning.

  Jag bara undrar varför tjata år efter år efter år….Skall inte ens nämna Putinbashcing,Obamabashing etc som jag uppattar du deltagit i. Ja ja,spelar roll.

  Hoppas du mår bra och trivs med din verksamhet.

  1. Lennart Post author

   Bossebus, varför jag inte cyklar är enkelt att svara på. När jag bodde i Princeton så cyklade jag men föll och bröt höften. Den dess har jag aldrig cyklat.

Comments are closed.