Politik

Donald Trumps personangrepp blir det nya normala i Washington

Ännu ett vansinnesutbrott från USA:s president, en man som knappast skulle klara en aldrig så mild Paragraf 7-undersökning, och som av allt att döma kommer att sitta i ytterligare sju och ett halvt år.

Det är inte säkert att vare sig USA eller världen kommer att klara det utan att få permanenta skador.

Glenn Thrush och Maggie Haberman skriver i New York Times: Trump Mocks Mika Brzezinski; Says She Was ‘Bleeding Badly From a Face-Lift’

The president described Ms. Brzezinski as “low I.Q. Crazy Mika” and claimed in a series of Twitter posts that she had been “bleeding badly from a face-lift” during a social gathering at Mr. Trump’s resort in Florida around New Year’s Eve. The White House did not explain what had prompted the outburst, but a spokeswoman said Ms. Brzezinski deserved a rebuke because of her show’s harsh stance on Mr. Trump.

The tweets ended five months of relative silence from the president on the volatile subject of gender, reintroducing a political vulnerability: his history of demeaning women for their age, appearance and mental capacity.

En skräckinjagande situation.

Pressklipp:
DN

One thought on “Donald Trumps personangrepp blir det nya normala i Washington

  1. Peter Andersson

    Trump ogillar ljugande journalister. Inget nytt där. Nu när 3 st CNN-anställda fått sparken (avgått själva) efter att ha blivit ertappade på film med att erkänna att anklagelserna om samarbete med ryssland är rent hittepå som inte ens de själva eller andra journalister tror på… då kan man kanske tycka att nyheterna borde handla om vad som verkligen är Fake News.

Comments are closed.