Politik

Högt över de snustorra bergen i Silicon Valley, bra och dåliga flygbolag

San Jose berg.1

Copyright USABloggen.se

Den här bilden som jag tog vid början av min senaste flygning från San Jose till Los Angees visar klart hur det ser ut i södra delen av Siicon Valley. Så nära ett renodlat ökenlandskap som man kan komma.

Samtidigt är det värt att påpekas hur man upptäcker hur man kan se om flygbolagen tummar på kundservicen.

Innan planet ska lyfta så rabblar kabinpersonalen upp säkerhetsföreskrifter. Något dom har gjort tusentals gånger och nu läser dom upp samma ramsa så snabbt att det är omöjligt att följa med vad dom ens säger.

M.a.o, dom sätter inte kunderna i centrum vad dom än må säga. Ett litet enkelt sätt att se hur allvarlgt flygbolagen tar på sina passagerare och deras säkerhet.