Politik

Hovet rasar, varför de “kungliga” vägrar att acceptera den 50-år gamla du-reformen

Prinsen av folket

Det är 50 år sedan Bror Rexed införde Du-reformen och vi alla blev jämställda. Alla utom den s.k. “kungafamiljen” som helt lever på folkets skattemedel men som totalt vägrar att låta någon enda person dua dom eller att själva skaffa sig ett jobb. Något som kungafamiljen i Danmark faktiskt har gått med på att göra. Men inte i Sverige. Duar man någon av dom så blir det snabb påföljd:

Gud och den Nationella Insatsstyrkan kommer i ett väldigt åskmål och drar in ditt pass, höjer din skatt till flera tusen procent, tvingar dig att sjunga Kungssången tio tusen gånger, utvisar dig till Pajala utan myggolja och sen kommer den beridna högvakten och låter sina hästar bajsa på dig medan du tvingas ner på knä på Inre Borggården med ett gigantiskt plakat kring halsen på vilket det står “Akta dig, det här kan hända dig om du inte är försiktig”. Det finns liksom inga hämningar för vedergällningen.

Så se upp.

För kungafamiljen är inte som vi andra. Den är bättre, finare, intelligentare, rikare – speciellt rikare, och överhuvudtaget i en gräddfil som de har alldeles för sig själva. Och dom jobbar inte som vi andra, dom festar, och det är dom rasande bra på. Som den här artikeln visar Grannen Stefan ryter till mot Victorias och Daniels fest

Om yngre journalister skulle börja titulera någon ur kungafamiljen “du” så skulle det bli oerhört farligt för familjen. För det skulle betyda att dom var som alla andra och det skulle i sin tur betyda att allt fler svenskar skulle ifrågasätta deras privilegier, för att inte tala om deras livsstil, utbildningsnivå och intelligens.

Ni är varnade.