Politik

Missa inte World Crypto Economic Forum i San Francisco

World Crypto Economic Forum i Södra San Francisco på måndag och tisdag är ännu ett exempel på den ledande ställning som Sa Francisco har på kryptovaluta och blockchainområdet.

Med tusen deltagare och 60 talare så är World Crypto Economic Forum en måste-konferens för alla bitcoin och blockchain-specialister.

Agendan finns här .

USA:s största bitcoinbörs är Coinbase i San Francisco. Även bitcoinbörsen Kraken är baserad i San Francisco, medan en annan känd börs, Bittrex ligger i Seattle.

Man skulle kanske tro att de ledande bitcoin-exchanges i USA alla skulle ligga i New York, men det gör dom alltså inte. Gemeni.com är den enda Bitcoinexchange, skapad av bröderna Winlevoss, ligger i New York.

En trend som blir allt tydligare nu när vi nu befinner oss i början av 2018 är att kryptovalutor är betydligt mer i ropet är blockchain även om Blockkedjan spelar en viktigare roll för världsekonomin.

Det är också intressant att se hur viktigt ICO-konceptet har blivit på kryptovalutaområdet. Man har ett helt “spår” om ICOs på World Crypto Economic Forum.