Politik

Från Blockchain och Hyperledger till Maskininlärning

För 18 månader sen fick ja plötsligt upp ögonen för Blockchain och kryptovalutor och började jobba med Hyperledger, en dialekt av Blockchain om man så vill, som Developer Advocate i San Francisco med omnejd.

Jag har aldrig haft så kul som just de senaste 18 månaderna, och inte heller rest så mycket som nu. Om några veckor ska jag t.ex. till Boston för att prata om Hyperledger.

Men för en vecka sen fick jag också chansen att bredda mitt register, säkert alldeles för mycket, för att också omfatta Maskininlärning. Ett ämne som också är mycket viktigt och i ropet.

Så jag hoppas kunna blogga litet om Maskininlärning också.

Hoppas också hänga med litet om utvecklingen på Blockchain-fronten i Sverige. Så om någon vill tipsa om företag som fokuserar på blockkedjan och givetvis även på Kryptovalutor så vore det roligt att höra.