Politik

Det Tredje Världskriget, Putin, Iran, och Kina.

Det Andra Världskriget slutade i början av Maj 1945, bara 13 år  efter det att Adolf Hitler hade grundat sitt blodiga Tusenåriga Rike.

Sen dess verkar världen ha äntligen lärt sig att våld inte lönar sig. Eller har vi verkligen ha gjort det ? Idag satsar Vladimir Putin hela Rysslands väldiga våldskapital på att försöka ockupera Ukraina. Ukraina ? Det är som om Sverige skulle försöka ockupera Småland.

 

I Iran försöker mullorna göra allt för att tvinga landets kvinnor att fortsätta bära slöja. Bära slöja? Är inte det något som landets kvinnor kan bestämma om själva ? Nej säger de geriatriska mullorna, kvinnors klädsel är något som vi ska bestämma om. Hmmm. det är skrattretande om det inte är så att mullorna inte drar sig för att med berått mod skjuta ihjäl unga kvinnor som inte vill låta 80-åriga mullor  bestämma över deras klädsen.

Sen får vi inte  gömma Kinas Xi Jingping som smider planer på att ockupera Taiwan.

Drömmar om ett nytt tusenårigt rike, baserat på bajonetter.

Med benägen hjälp från Elon Musk som vill ge strategiska tips till Xi Jingping om hur man steg för steg kan ockupera Taiwan.. Trump ler i mjugg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *